Sport

Blogok

Sakkmester
𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐚𝐧 𝐖𝐨𝐦𝐞𝐧❜𝐬 𝐂𝐡𝐞𝐬𝐬 𝐂𝐡𝐚𝐦𝐩𝐢𝐨𝐧𝐬𝐡𝐢𝐩 𝟐𝟎𝟐𝟒-04-19-29 - Terbe Julianna 6,5/10 a női SAKK EB legeredményesebb magyar versenyzője
       A részletes eredményeket ITT találod!     Ulviya Fataliyeva Európa-bajnok lett!!! Ulviyya Fataliyeva, aki a görögországi Rodosz-szigeten rendezett női Sakk Európa-bajnokságban 10 meccsből 8,5 pontot szerzett, az első azerbajdzsáni női sakkozóként írt történelmet, aki aranyérmet szerzett az egyéni kontinensbajnokságon - A legeredményesebb magyar versenyző a 62-ik starthelyről rajtoló és a 24-ik helyre felfutó Terbe Julianna: 6,5/10 - aki élőpontszámát 31,4 ponttal gyarapította - Gratulálok!.
Tommy autosport
Gran Canarián folytatódik a rally Európa bajnokság
E hétvégén, május 2-4. között folytatódik a 2024. évi rally Európa bajnokság, az ERC amely most a Spanyolországhoz tartozó Gran Canaria szigetére látogat a 48. Rally Islas Canarias...
Raiders
A Draft utolsó napjának választottjai
Tegnap este megrendezésre került az idei Draft harmadik napja és újabb 5 játékos kezdi meg a pályafutását Fosztogatóként.
RallyeDream
Miskolc Rally 2024, 2. forduló eredményei
A rallysimfans szervezésében és a SMARTZILLA által támogatott Magyar Virtuális Rally Bajnokság második fordulója Miskolcon került megrendezésre.